Isle Hall Lindau, Bodensee

2010 to 2019

The concept of the open spaces serves for a harmonious integration of different uses on the site. Essential as an element is herewith the linear design of surfaces, highlighting the new connection of Zwanziger Street and Lake Promenade by its direction. The use of small paving stones for the surface lining takes up a theme from the wider re-structuring of the environment. The slight differences in color and structure of the covering show a differentiated and equally calm and homogeneous image of appearance. The surface of the place is deliberately kept free from dominating place furnishing, in order to provide opportunities for different open air events. The existing trees are maintained and integrated into the place design.

Client

Architects

This client's other projects

Isle Hall Lindau, Bodensee is this client's first project.