Multigenerationliving at Killesberg, Stuttgart

In 2018

The new district does not shadow itself, but opens to the environment. Thus, the new district is harmoniously integrated into the environment. On the small-scale stock in the direction of Lehnbachstrasse is also reacted with small particle size. The motorized traffic is intercepted right at the border of the property, so the quarter is car-free with high quality of stay for the future inhabitants. The motorized traffic is intercepted right at the border of the property, so the quarter is car-free with high quality of stay for the future inhabitants. The mobility station and the bike sharing are located directly at the underground car park entrance. The garbage is collected in a large, centrally located room, directly on the northern boundary of the property, on a short way for garbage disposal

This client's other projects

Multigenerationliving at Killesberg, Stuttgart is this client's first project.